Početna Magazin Uoči koncerta u Torontu Alen Islamović nije dobio vizu za Kanadu: Ostao...

Uoči koncerta u Torontu Alen Islamović nije dobio vizu za Kanadu: Ostao “zaglavljen” u Frankfurtu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Problem je viza zbog koje se pjevač nije mogao ukrcati na avion te se već tri dana nalazi u Frankfurtu, gdje pokušava riješiti papire za vizu kojom bi se odobrio njegov ulazak u Kanadu.

Organizatori koncerta objavili su da će se koncert održati bez obzira na nesretan splet okolnosti, zbog čega fanovi nisu oduševljeni. Pjevač je poslao ogorčenu poruku putem društvenih mreža i pokušao ljudima objasniti šta se desilo.

“Pozdrav svim prijateljima u Kanadi koji su toliko iščekivali koncert Bijelog dugmeta. Nažalost, desilo se šta se desilo.  Žao mi je, nismo bili dobro upućeni i organizirani te nismo dobili mnogo informacija da bismo izbjegli sve ovo što se desilo”, poručio je u videu vidno razočarani Islamović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizator Gremy Concert na Facebooku je obavijestio fanove da zbog određenih okolnosti Islamović nije mogao doputovati u Kanadu te da oni koji su kupili karte za Toronto, a ipak ne žele ići na koncert, mogu dobiti povrat novca.

“Nažalost, danas živimo u svijetu u kojem je nekima omogućeno da tako lako putuju, a nekima se otežava. Žao mi je, bit će neke druge prilike da sviramo s Bijelim dugmetom. Danas je takav svijet koji nam kroje drugi ljudi. Nemam riječi ni objašnjenja zašto baš ja”, kazao je razočarano Islamović.

cera - Uoči koncerta u Torontu Alen Islamović nije dobio vizu za Kanadu: Ostao "zaglavljen" u Frankfurtu