Početna Svijet Ukradene mobilne telefone vrijedne 1.000 evra prodavao za svega 50 evra

Ukradene mobilne telefone vrijedne 1.000 evra prodavao za svega 50 evra

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija bavarskog Nojfahrna u utorak je uhapsila 24-godišnjeg državljanina BiH u njegovom stanu u Minhenu, javlja Merkur.

Državljanin BiH je uhapšen na osnovu prijave firme za dostavu pošiljki i paketa u kojoj je bio zaposlen. Istraga je počela nakon što se firma iz Nojfahrna suočila s nestankom više pošiljki tokom oktobra, a nije trebalo mnogo vremena da se otkrije kradljivac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispostavilo se da je 24-godišnjak na svom radnom mjestu ukrao najmanje četiri paketa u kojima je bilo više skupocjenih mobilnih telefona.

Ukupna vrijednost ukradenih mobilnih telefona iznosi oko 20.000 evra. Državljanin BiH je priznao da je preprodavao ukradene telephone  po višestruko nižoj cijeni. Tako je mobilne telephone vrijedne 1.000 evra prodavao za svega 50 evra! Policija je započela istragu i protiv kupaca ukradenih telefona.

Na zahtjev okružnog državnog tužilaštva Landshut, okružni sud u Erdingu izdao je nalog za hapšenje i muškarac je odveden u zatvor. Na ispitivanju je državljanin BiH kao razlog  za krađe naveo tešku bolest člana porodice zbog čega mu je hitno trebao novac, prenosi Radio Sarajevo.

ASHA prodaja vozila