Početna Vijesti UHVAĆEN NA DJELU Dubrovački pedofil slao perverzne poruke djevojčici (FOTO)

UHVAĆEN NA DJELU Dubrovački pedofil slao perverzne poruke djevojčici (FOTO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balkanski lovci na pedofile dostavili su portalu 100posto.hr gnusnu “Fejsbuk” prepisku pedofila s područja Hrvatske s 12-godišnjakinjom iz Zrenjanina.

Riječ je o Makedoncu koji je na privremenom radu u Dubrovniku, a mjesecima se dopisivao s djevojčicom koju je upoznao na ”Fejsbuku” i mamio je na bludne radnje, piše 100pdso.hr.

Makedonac s dubrovačkom adresom ‘maloljetnici’ je slao slike svog polnog organa i poruke eksplicitnog sadržaja, te je nagovarao da mu pošalje svoje gole fotografije i fotografije svog polnog organa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Djevojčica’ mu je odgovorila da mu neće poslati svoje fotografije dok ne utvrdi njegov identitet pa joj je poslao svoju dozvolu za privremeni boravak u Hrvatskoj.

Nakon toga, ‘djevojčica’ je prekinula prepisku, a novi pedofil postao je žrtvom iskusnih balkanskih lovaca na pedofile, običnih građana koji pomoću lažnih “Fejsbuk” profila raskrinkavaju predatore u zemljama bivše Jugoslavije gotovo na sedmičnoj bazi.

Ovo je prvi ovogodišnji slučaj da su ulovili pedofila s područja Hrvatske, a kako po hrvatskom zakonodavstvu namjera bez kontakta nije krvično djelo, dubrovačka policija, najvjerovatnije još nije upoznata sa slučajem, piše ovaj portal. Da stvar bude gora, raskrinkani Makedonac je i otac dvoje djece s kojom se često fotografiše na svom profilu.

ASHA prodaja vozila