Početna Crna hronika Uhapšen zbog posjedovanja i upotrebe automatskog oružja, oružje držao u gepeku

Uhapšen zbog posjedovanja i upotrebe automatskog oružja, oružje držao u gepeku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lišen slobode zbog posjedovanja i upotrebe automatskog oružja, a evidentirana su i dva prekršaja posjedovanja i upotrebe gasnog pištolja

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, 06.01.2021. godine, oko 16,10 časova, u ulici Kozarska u Prijedoru, lišili su slobode lice G.H., a pregledom vozila marke „Passat“ kojim je upravljao G.H. pronađena je i oduzeta automatska puška sa pripadajućim okvirom.

Istog dana Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je da je lice G.H. u ulici 1.Maja u Prijedoru upotrebilo automatsko vatreno oružje ispalivši više hitaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni G.H. počinio krivična djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Izazivanje opšte opasnosti“. Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv osumnjičenog G.H., biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.

Istog dana evidentiran je prekršaj upotrebe gasnog pištolja od strane lica D.J. iz Prijedora, čime je počinjen prekršaj po Zakonu o javnom redu i miru, dok je u Kozarskoj Dubici od lica D.K. oduzet gasni pištolj marke „Bowl“ kalibra 9mm i protiv istog će nadležnom sudu biti dostavljen izvještaj za počinjeni prekršaj po Zakonu o oružju i municiji.

ASHA prodaja vozila