Početna Vijesti “UDBAŠKO ĐUBRE” Davor Dragičević žestoko reagovao na izjavu advokata Tomića

“UDBAŠKO ĐUBRE” Davor Dragičević žestoko reagovao na izjavu advokata Tomića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Advokat Duško Tomić, koji je bio dio advokatskog tima porodice Dragičević, izjavio je kako je motiv ubistva Davida Dragičevića “hakerski ulazak u jedan račun na kojem je ogroman novac”.

– Tada sam rekao da o tome moramo da obavijestimo i javnost i da idemo do tih laptopa i da se utvrdi čiji je taj novac – čiji je novac taj ga je i ubio! Ja sam to i naglasio na jednoj konferenciji. Nakon toga Davor me pozvao i rekao: “Zaboravi više ovu priču, ti si moj advokat” – rekao je Tomić, navodeći da je Davoru objasnio da je on advokat istine i da je tada došlo da raskola, odnosno razlaza.

Njegova izjava izazvala je žestoku reakciju Davora Dragičevića, koji je pogrdnim riječima nazvao Tomića u objavi na Fejsbuku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Udbaško đubre ponovo u akciji, opet po zadatku koji su mu povjerili. Prijava je poslana zbog konstantnog iznošenja laži i neistina i lažnih dokaza. Takođe je podnesena prijava Hrvatskoj advokatskoj komori protiv još jednog udbaša Ante Nobila – napisao je Davor Dragičević i objavio kako je poslao Regionalnoj advokatskoj komori Sarajevo tužbu protiv Tomića.

(Avaz)

ASHA prodaja vozila