Početna Vijesti Učenik koji je snimao vršnjačko nasilje i njegov otac napadnuti na ulici

Učenik koji je snimao vršnjačko nasilje i njegov otac napadnuti na ulici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učenik koji je snimio vršnjačko nasilje u Domu učenika srednje tehničke škole u Kraljevu napadnut je dan pošto se snimak pojavio u medijima.

Učenika i njegovog oca napali su na ulici ispred dvorišta Doma dječaci koji, kako kaže upravnik Doma Steva Novaković, nemaju nikakve veze ni s Domom ni sa Šumarskom školom.

“Presreli su oca i dečaka koji je snimao prethodni slučaj nasilja, ne u dvorištu Doma učenika kako su neki mediji javili, nego na ulici ispred dvorišta i fizički nasrnuli na njih dok su ulazili u auto”, rekao je Novaković Tanjugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napadači su privedeni i trenutno su u policiji na saslušanju”, kaže upravnik Doma.

Snimak vršnjačkog nasilja koje se desilo u Domu učenika srednje tehničke škole u Kraljevu juče se pojavio na društvenim mrežama i još jednom pokazao brutalnost koja je sve prisutnija među tinejdžerima.

Snimak je nastao u sobi Doma učenika i na njemu se vidi kako jedan tinejdžer maltretira i udara vršnjaka, dok nekoliko dječaka “navija” i sve to snima mobilnim telefonom.

I nasilnik i žrtva imaju po 16 godina, učenici su drugog razreda Srednje šumarske škole u Kraljevu. U domu su smješteni u istoj sobi.