Početna Prijedorski region Učenici posjetili Tvornicu keksa i vafla „Mira“

Učenici posjetili Tvornicu keksa i vafla „Mira“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom 20. novembra – Svjetskog dana djeteta, učenici OŠ „Branko Ćopić“, Muzičke škole „Savo Balaban“, Centra „Sunce“ i mališani Dječijeg vrtića „Radost“ posjetili su Tvornicu keksa i vafla „Mira“, članicu „KRAŠ“ grupe. Posjeta je organizovana u okviru dječije emisije „Carstvo drugarstvo“, koja se emituje na talasima našeg radija.

Prvi put u posjetu slatkoj fabrici došla je Sara Rodić, učenik Muzičke škole. – Zaista sam se obradovala, jer nisam do sada imala priliku da dođem u proizvodni pogon i da vidim kako izgleda proces rada. Sviđaju mi se Mirini proizvodi, a omiljeni keksići su mi “Frondi” i “Domaćica” – rekla je Sara.

Mile Šiljegović, tehnički direktor Tvornice keksa i vafla „Mira“, rekao je da su učenici njihovi redovni i najmiliji gosti. – Djeca su naši najvjerniji potrošači, a mi smo veoma srećni i zadovoljni kada ih ugostimo – dodao je Šiljegović. Omladinci su obišli proizvodni pogon i na licu mjesta saznali kako nastaju Mirini slatki proizvodi:  „Batons“, „Zlatka“, „Lili“, „Domaćica” i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.V.

ASHA prodaja vozila