Početna Vijesti Ubit ću i tebe i Milojka: Milijanin otac prijeti ubistvom, prijavila ga...

Ubit ću i tebe i Milojka: Milijanin otac prijeti ubistvom, prijavila ga policiji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O kontroverznom paru Milojku Božiću (74) i Milijani Bogdanović (21) iz Pilatovića kraj Požege bruji cijeli region! Njihova ljubavna priča izazvala je veliku pažnju javnosti, a kod nekih, pa i Milijaninog oca Zorana ljutnju! Zoran je toliko povrijeđen i razočaran da je njoj i Milojku priprijetio i smrću, a spreman je da se kćerke odrekne javno!

Nakon što su u medijima objelodanili da planiraju svadbu, djecu i ulazak u rijaliti, Zoranu je pao mrak na oči. Milijana i Milojko još nisu ušli u rijaliti, a život im je već postao pravi rijaliti-program. Milijana je riješila da rođenog oca prijavi policiji, nakon čega mu je izrečena privremena mjera zabrane prilaska od 30 dana, što nam je potvrdila i Milijana.

– Zamolila sam ga da mi se ne obraća i ne prilazi. Prijavila sam ga i izrečena mu je ta kazna – rekla je Milijana i dodala da ju je otac pozvao i započeo raspravu, zbog čega je ona spustila slušalicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne mogu da kažem da je ranije podržavao ovu vezu, ali nije imao ništa ni protiv. Ne vrijeđa me njegovo mišljenje. Mislim da je on više kivan na ljude koji negativno komentiraju sve ovo – ispričala je Milijana i dodala da joj nije lako, ali da to neće utjecati na njen odnos s Milojkom.

Milijana se na ponašanje svog oca požalila baki Dani Bogdanović.

– Navodno joj otac rekao: “Ubit ću vas oboje, i tebe i Milojka”, pa ga je ona prijavila policiji, a Milijana mi je rekla da je tražila da joj ne uhapse oca, već samo da ga upozore – kazala je baka.

Milijanina baka Dana je na početku razgovora za srbijanski “Kurir” rekla da ne zna što se svi čude toj vezi, ali je poslije promijenila priču i počela plakati. Unuci je poručila da će je otjerati u grob:

– Ne prestajem da mislim o njoj, nije trebalo to da uradi. Milojko je dobar čovjek i voli je, ali je sve to ružno, može deda da joj bude. Ona meni stalno priča da ga voli. Ne smijem ništa da joj kažem zato što je rekla: “Tata, mama, baba, ako mi budete branili da budem s Milojkom, ja ću se ubiti!” Bolje neka bude i s njim nego da bude mrtva.

Jecajući, kazala je da ju je veoma povrijedilo to što je Milijana sve to ispričala medijima i tako obrukala porodicu. Baka Dana kaže da druga unuka tri dana plače i ne izlazi iz kuće, kao i da je svi zadirkuju.

Milijanina majka Slađana Bogdanović jučer nije bila raspoložena za razgovor, ali ono što nam je rekla izazvalo je veliki šok.

– Sve mi se više smučilo zbog te priče. Muž je rekao da će zbog svega da se javno odrekne kćerke – poručila je Slađana.

7. septembar datum vjenčanja

53 godine Milojko je stariji od Milijane

5 mjeseci ovaj par živi zajedno

Milijanin otac Zoran riješio je prvi put javno da se oglasi, a za ”Kurir” je rekao da on više ne postoji i da je strašno kroz šta prolaze.

– Milijana laže da je supruga i ja podržavamo. Ko to normalan može da podrži? Neću da pričam ništa o njoj! Samo napišite da otac više ne postoji – poručio je Zoran.

Milojko i Milijana kažu da nisu očekivali da će njihova veza izazvati toliku pažnju. Kako su dodali, još nisu donijeli odluku o ulasku u rijaliti, ali uvjet za ulazak je da oboje budu učesnici. Svadbu su zakazali za 7. septembar, a uveliko rade i na prinovi.

– Ne možemo jedno bez drugoga. Milijana je jako ljubomorna, ona bi za mene ubila. Kad sam bio u bolnici, dolazila mi je u posjetu tri puta dnevno, čuvala me. Bila je uz mene i nakon izlaska iz bolnice. Pomogla mi je da se oporavim, vratila me u život, ali i podmladila – kazao je Milojko, koji ima troje djece.

Milijana odbacuje navode pojedinaca da je s Milojkom zbog para i kaže da je to zbog ljubavi, kao i da su se njoj oduvijek dopadali stariji muškarci.

– Ne znam kako bih preživio da se desi razlaz između nas – završava Milojko.

ASHA prodaja vozila