Početna Biznis U Zalužanima otvorena nova benzinska stanica “Nestro petrola”

U Zalužanima otvorena nova benzinska stanica “Nestro petrola”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica u RS i atraktivnoj lokaciji u Zalužanima, na relaciji Banjaluka – Gradiška, danas je otvorena nova savremena benzinska stanica “Nestro Petrola”, vrijedna više od milion evra.

Rais Safin, generalni direktor “Nestro Petrola”, istakao je da su bez obzira na pandemiju virusa korona uspjeli da izgrade ovu benzinsku stanicu u roku.

“Za nas je ovo značajna investicija koja iznosi više od jednog miliona evra, a ovdje imamo i 16 novih radnih mjesta. Imamo u ponudi širok asortiman goriva i naftnih derivate, ali i robe široke potrošnje za naše kupce. Za potpuni komfor naših klijenata tu je i kafić, te dječje igralište”, istakao je Safin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je izrazio zadovoljstvo što su danas uručili i humanitarnu donaciju u iznosu od 1.500 KM Crvenom krstu.

“To je naša tradicija. Tokom pandemije aktivno smo učestvovali i pružali podršku i pomoć medicinskim organizacijama, a to nastavljamo i dalje da radimo”, rekao je Safin i naglasio da mu je takođe drago što je prvih 100 kupaca na ovoj benzinskoj pumpi danas dobilo i gratis gorivo u iznosu od 20 KM.

Dodao je da su za svoje kupce pripremili nove marketinške i reklamne akcije.

Safin je napomenuo da su na benzinskoj stanici preduzete sve potrebne i neophodne mjere u sprečavanju širenja virusa korona.

“Za nas je bitno da se kupci osjećaju bezbjedno. Takođe, nova benzinska stanica je izgrađena u skladu sa najstrožim tehničkim i tehnološkim standardima, prilikom izgradnje koristili smo najnovije tehnologije. Nadam se da će naši kupci biti zadovoljni našom benzinskom stanicom”, kaže Safin.

nezavisne.com

ASHA prodaja vozila