Početna Crna hronika U tuči povrijeđena dva lica

U tuči povrijeđena dva lica

Policijskoj upravi Prijedor, dana 23.12.2017. godine oko 04,10 časova, prijavljeno je da su u ulici Kozarska, ispred jednog objekta, dva lica fizički napadnuta od strane četiri nepoznata lica, a koja su se nakon toga udaljila sa mjesta događaja.

Preduzimajući operativne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti navedene prijave, te utvrđivanju identiteta lica koja su učestvovala u tuči, policijski službenici Policijske uprave Prijedor, lišili su slobode lica inicijala N.G. (1999) iz Kamičana, E.G. (1991) iz Kamičana, A.D. (1996) iz Kozaruše i E.J. (1986), državljanin Švedske, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivična djela ”Teška tjelesna povreda”, ”Tjelesna povreda” i ”Učestvovanje u tuči” na štetu lica S.D. (1998) iz Prijedora i S.K. (1998) iz Trnopolja.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeno lice E.J. fizički napalo lice S.D., na način da je oštećenom zadao nekoliko udaraca u predjelu glave, kom prilikom je lice S.D. zadobilo teške tjelesne povrede, dok su osumnjičena lica N.G, E.G, A.D i E.J, neposredno nagon toga, fizički napala lice S.K. te mu zadali više udaraca u predjelu glave i tijela, od kojih je isti zadobio tjelesne povrede.

Zbog zadobijenih povreda licima S.D. i S.K. ukazana medicinska pomoć u JZU ”Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva, na licu mjesta izvršen je uviđaj, dok su osumnjičena lica nakon završene kriminalističke obrade otpuštena iz službenih prostorija.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor,  protiv lica N.G, E.G, A.D i E.J, biće dostavljen izvještaj zbog počinjenih krivičnih djela ”Teška tjelesna povreda”, ”Tjelesna povreda” i ”Učestvovanje u tuči”.

Dental Studio Prijedor