Početna Prijedorski region U TOKU VIŠE JAVNIH POZIVA ZA GRADSKE PODSTICAJE

U TOKU VIŠE JAVNIH POZIVA ZA GRADSKE PODSTICAJE

U nizu mjera koje je Grad uveo s ciljem podrške razvoju privrede i preduzetništva je i podrškа privrednicima koji su ove godine pretrpjeli štetu u poslovanju zbog pandemije virusa korona. Za ublažavanje tih posljedica, iz gradskog budžeta obezbijeđeno je 200.000 KM.

“Program je napravljen u saradnji sa Zanatsko-preduzetničkom komorom, preduzetnicima kojima je ove godine bio zabranjen ili ograničen rad i onima koji su bili najviše pogođeni pandemijom, a to su ugostitelji, frizeri, kozmetičari i ostale uslužne djelatnosti. Rok za prijave ističe 31. avgusta”, rekao je Rade Rosić, v. d. načelnika gradskog Odjeljenja za privredu i preduzetništvo.

U nadležnom odjeljenju napominju da su u toku i javni pozivi za samozapošljavanje nezaposlenih, za žensko preduzetništvo, za zapošljavanje novih radnika i mladih visokoobrazovanih kadrova te za uvođenje standarda kvaliteta. Ovi pozivi otvoreni su do 30. septembra. Prijavni obrasci dostupni su na gradskom sajtu, u šalter-sali i u info-centru u Gradskoj upravi.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila