Početna Sport U subotu na pobjedu protiv Laktaša

U subotu na pobjedu protiv Laktaša

„Rudar Prijedor“ u subotu dočekuje ekipu „Laktaša“ u susretu drugog kola Prve lige Republike Srpske. Biće to prilika da se popravi utisak nakon poraza od ekipe „Krupe“ na startu šampionata. U prijedorskom timu vjeruju da mogu do prve ovosezonske pobjede, naročito jer je ovaj put gotovo kompletan igrački kadar na raspolaganju treneru Zoranu Bujiću.

– Riječ je o kvalitetnom protivniku, koji je suvereno osvojio Drugu ligu RS. Zbog toga je kod njih još uvijek velika euforija. Imaju dobru ekipu. Upoznati smo s njihovim kvalitetima, dobro ćemo se pripremiti. I nadam se da ćemo u subotu zabilјežiti pobjedu – izjavio je pomoćni trener „Rudara“ Srđan Marjanović.

Poraz od „Krupe“ nije pokolebao fudbalere „Rudara“, a atmosfera u svlačionici je na visokom nivou, kaže kapiten Nemanja Pekija.

– Svi želimo da u subotu na terenu pokažemo da vrijedimo, te da je taj poraz u prvom kolu bio splet nekih okolnosti koje se ne bi trebale više ponavlјati. Čeka nas teška utakmica, „Laktaši“ su dobra ekipa. Ali mi želimo da pobijedimo i da nam sezona krene kako treba – rekao je Pekija.

Utakmica se igra u subotu, na Gradskom stadionu, sa početkom od 17:30 časova.