Početna BiH U Srpskoj virus korona potvrđen kod još 58 osoba

U Srpskoj virus korona potvrđen kod još 58 osoba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Republici Srpskoj je potvrđeno još 58 slučajeva zaraze virusom korona, a za posljednja 24 sata je testirano 311 uzoraka, saopšteno je iz Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske.

Radi se o 32 muških i 26 ženske osobe, od kojih je 14 mlađe, 38 srednje i šest osoba starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, devet osoba je iz Banjaluke, sedam iz Pala, šest iz Bijeljine, po četiri iz Kostajnice i Zvornika, tri iz Lopara, po dvije iz Ljubinja, Istočnog Sarajeva, Sokoca i Šamca i po jedna osoba iz Prijedora, Istočne Ilidže, Trebinja, Mrkonjić Grada, Modriče, Doboja, Šekovića, Srebrenice, Ugljevika, Milića, Berkovića, Višegrada, Nevesinja, Teslića, Novog Goražda, Kozarske Dubice i  Rogatice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 2.372 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 125 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.

U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 1.343 osoba. Na SARS-CoV-2 testirano je ukupno 37.575 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 129, u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske 42, a u opštim bolnicama 87.

U Republici Srpskoj pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 1.943 osoba, a nadzor je završen kod 37.729 osoba.

Srna

 

ASHA prodaja vozila