Početna BiH U Srpskoj još 364 osobe zaražene virusom korona

U Srpskoj još 364 osobe zaražene virusom korona

Corona virus test

U Republici Srpskoj u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Univerzitetskoj bolnici u Foči te u bolnicama “Sveti Vračevi” u Bijeljini i “Sveti apostol Luka” u Doboju izvršeno je testiranje 784 laboratorijska uzorka, a virus korona potvrđen je kod 364 osobe.

Radi se o 175 muškaraca i 189 žena, od kojih je 79 mlađe, 227 srednje i 58 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 145 osoba je iz Banjaluke, 32 iz Trebinja, 30 iz Bijeljine, po 19 iz Nevesinja i Prnjavora, po 13 iz Doboja i Šipova, po 12 iz Kozarske Dubice i Bileće, po 10 iz Laktaša i Prijedora, devet iz Gradiške, pet iz Bratunca, po četiri iz Broda i Modriče, po tri iz Kotor Varoša, Rogatice i Čelinca, po dvije iz Višegrada, Kneževa, Lopara i Mrkonjić Grada i po jedna iz Vukosavlja, Zvornika, Petrovca, Ribnika, Rudog, Sokoca, Srpca, Teslića, Foče i Han Pijeska.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljena su četiri smrtna slučaj. Radi se muškarcima, srednje i starije životne dobi iz Prijedora, Šamca, Teslića i Sokoca.

(BN)

ASHA prodaja vozila