Početna Prijedorski region U srijedu nastavak 20.skupštinskog zasjedanja

U srijedu nastavak 20.skupštinskog zasjedanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto sutra, kako je prethodno najavljeno, nastavak 20. sjednice Skupštine grada biće u srijedu, 28. novembra, s početkom u 10 časova. Sjednica je odgođena zbog toga što je Narodna skupština za petak, s početkom u 13 časova, zakazala sastanak sa svim odbornicima iz reda Bošnjaka radi konstituisanja Vijeća naroda.

– Imajući u vidu da pet odbornika iz reda bošnjačkog naroda ne mogu prisustvovati sjednici, kao ni tri odbornika koji su dobili poslaničke mandate u NS RS te nekoliko odbornika koji su ranije najavili svoje odsustvo, Skupština grada Prijedora odgađa se za srijedu – navedeno je u saopštenju koje potpisuje Sead Jakupović, predsjednik Skupštine.

Pred odbornicima će se, u nastavku sjednice, naći 17 tačaka dnevnog reda: između ostalog, Akcioni plan za suzbijanje i sprečavanje maloljetničke delinkvencije, informacija o radu Poslovnog savjeta Grada te izvještaj o realizaciji kapitalnih investicija za prošlu godinu. Podsjećamo, 20. sjednica Skupštine grada s radom je počela 14. novembra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.V.

ASHA prodaja vozila