Početna Crna hronika U protekloj noći zabranu kretanja prekršilo petnaest građana

U protekloj noći zabranu kretanja prekršilo petnaest građana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor dana 26.03.2020 godine, zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije Republike Srpske o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srpske, sankcionisali su petnaest lica koja su prekršila naložene mjere.

Policijski službenici Policijske stanice Omarska, dana 26.03.2020. godine,

utvrdili su da su lica N.V. i jedno maloljetno lice, oba iz Prijedora prekršila mjeru zabrane kretanja svim licima na javnim površinama u vremenu od 20,00 do 05,00 časova. Okrivljena lica su u vrijeme zabrane kretanja, izvršila fotografisanje prilikom boravka na javnom mjestu nakon čega su putem korisničkog profila društvene mreže objavila fotografiju sa naznačenim vremenom 23,41 časova, kao i komentar neprimjerenog sadržaja. Na ovaj način lice N.V. i jedno maloljetno lice počinili su prekršaj iz člana 22. Zakona o javnom redu i miru, dok je lice M.R. zbog propuštanja obavezne brige o maloljetniku počinilo prekršaj iz člana 27. Zakona o javnom redu i miru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja virusa korona „SARS-CoV-2“ i „COVID-19“ bolesti na teritoriji Republike Srpske.

ASHA prodaja vozila