Početna Prijedorski region U Prijedoru od danas masovna vakcinacija: Vakcinalni punkt u sali Vatrogasnog doma

U Prijedoru od danas masovna vakcinacija: Vakcinalni punkt u sali Vatrogasnog doma

FOTO: B. MAJSTOROVIĆ/RAS SRBIJA

Na području grada Prijedora od danas počinje masovna vakcinacija građana protiv virusa korona.

Iz prijedorskog Doma zdravlja su saopštili da će se ona obavljati na vakcinalnom punktu u prostorijama multifunkcionalne sale u okviru Teritorijalne vatrogasne jedinice u vremenu od devet do 19 sati radnim danima, kao i subotom od sedam do 14 sati.

– Vakcinacija će se obavljati bez prethodnog zakazivanja i naručivanja, uz napomenu da prednost za vakcinaciju imaju osobe iznad 65 godina života, te pacijenti mlađi od 64 godine života koji boluju od hroničnih oboljenja-poručili su iz Doma zdravlja.

Istovremeno obavještavaju Prijedorčane koji su zakazani za drugu dozu vakcine Sinofarm za dane 19.07., 20.07., i  22.07.2021. godine, da će revakcinacija biti obavljena na vakcinalnom punktu u Vatrogasnom domu u vremenu od devet do 14 sati.

– Molimo građane da se na vakcinalnom punktu obavezno pridržavaju preporučenih epidemioloških mjera, održavanje fizičke distance, nošenje maske koja pokriva usta i nos, te da se pridržavaju  uputstava koja će dobiti od osoblja koje provodi imunizaciju-naveli su iz Doma zdravlja Prijedor.

srpskainfo.com