Početna Prijedorski region U PONEDJELJAK O BUDŽETU GRADA ZA 2021. GODINU

U PONEDJELJAK O BUDŽETU GRADA ZA 2021. GODINU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peta redovna sjednica Skupštine grada Prijedora biće održana u ponedjeljak, 29. marta. Kako ističe Mirsad Duratović, predsjednik lokalnog parlamenta, na predloženom dnevnom redu nalazi se 36 tačka.

– Prva tačka dnevnog reda je informacija o trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Među najznačajnijim tačkama dnevnog reda su prijedlog Odluke o usvajanju i prijedlog Odluke o izvršenju budžeta grada Prijedora za 2021. godinu – dodao je on.

Na dnevnom redu je i izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Prijedor za prošlu godinu, kao i prijedlog programa rada za ovu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pred odbornicima će se naći i rješenje o imenovanju vršilaca dužnosti načelnika odjeljenja u Gradskoj upravi, prijedlog Odluke javnom vodovodu i kanalizaciji, izvještaj o radu Turističke organizacije u 2019. i 2021. godini, kao i informacija o učešću grada Prijedora u fazi MEG projekta – naveo je Duratović.

Sjednica Skupštine grada Prijedora biće održana uz poštovanje svih propisanih i trenutno važećih epidemioloških mjera.

– Zasjedanju će moći prisustvati 30 osoba, koje će kao i do sada, morati nositi zaštitne maske. Načelnici odjeljenja će u sali prisustvovati samo u vrijeme izvještavanja. Odgovore na odbornička pitanja svi odbornici će dobiti u elektronskoj formi. Predstavnici medija će biti smješteni u salonu  – pojasnio je on.

Početak sjednice je zakazan u 10.00 časova.

KV

ASHA prodaja vozila