Početna Sport U petak Prvenstvo RS u boksu na bazenima “Akva Planet”

U petak Prvenstvo RS u boksu na bazenima “Akva Planet”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KBK “Gong” domaćin je finala Prvenstva RS u boksu, koje će biti održano na bazenima “Akva Planet”. Sve se odigrava pod pokroviteljstvom Boskerskog saveza RS, a prilika da budu domaćin je nagrada za rad i uložen trud u “Gongu”, kaže trener ovog kluba Nebojša Kuzmanović. On je najavio i šta nas sve čeka u petak.

– Samo finale sastoji se od 12 borbi, a vrhunac je borba za profesionalnog prvaka RS, koju će raditi naš sugrađanin Nikola Ivković. Nakon toga slijedi pet MMA mečeva. I nakon toga mečevi u K1, među kojima i onaj u kojem će se Dragan Dragojević boriti za pojas – naveo je Kuzmanović.

Nikola Ivković, Prijedorčanin koji je član bijeljinskog “Radnika”, poručuje da potpuno spremno dočekuje meč za titulu. Zna da će borba biti teška, ali ga raduje što će se boriti pred svojom publikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Neće biti lako, jer mi je protivnik Amar Pašalić, koji radi boks, K1 i kik boks.  Ja sam rođen spreman – rekao je Ivković, koji je poručio da neće razočarati publiku.

Organizatori su pozvali Prijedorčane da dođu i i uživaju u kvalitetnim borbama. Turnir je ovo koji će imati humanitarni karakter, jer će se prikupljati sredstva za djecu oboljelu od leukemije.

ASHA prodaja vozila