Početna Vijesti U Novom Gradu, Kostajnici i Prijedoru kod lica pronađene različite vrste opojnih...

U Novom Gradu, Kostajnici i Prijedoru kod lica pronađene različite vrste opojnih droga

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor prilikom preduzimanja planskih aktivnosti usmjerenih na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, dana 07.06.2019. godine, u Novom Gradu izvršili su kontrolu lica P.B. (1998) i D.Č. (1997) oba iz Novog Grada. Tom prilikom kod lica P.B. pronašli su i privremeno oduzeli pet pakovanja zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu količine oko 54,50 g , pet tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ekstazi, tri improvizovane cigarete tzv. “Džoint”, metalnu mrvilicu i digitalnu vagu. Kod lica D.Č. pronađeno je te privremeno oduzeto pakovanje zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu količine oko 0,40 g.

U nastavku naprijed navedenih aktivnosti dana 09.06.2019. godine, u Kostajnici je izvršena kontrola lica M.V. (1973) iz Splita, a tom prilikom kod lica je pronađeno i privremeno oduzeto jedno pakovanje sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Speed” količine oko 3,7 g a koju je isti kupio od lica Z.K. (1987) iz Kostajnice.

Tokom aktivnosti policijski službenici su u Prijedoru izvršili kontrolu lica F.Dž. (1996) i M.T. (2000) oba iz Prijedora. Tom prilikom kod lica F.Dž. pronašli su i privremeno oduzeli dvije improvizovane cigarete tzv. “Džoint” sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu količine oko 1,5 g, dok su od lica M.T. pronašli i privremeno oduzeli četiri pakovanja sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu količine oko 3,0 g .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nad naprijed navedenim licima izvršena je kriminalistička obrada a nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv lica P.B. D.Č. Z.K. F.Dž. i M.T. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljeni izvještaji za krivično djelo “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.

ASHA prodaja vozila