Početna Prijedorski region U NEDJELJU MOGU RADITI CVJEĆARE I POGREBNA OPREMA

U NEDJELJU MOGU RADITI CVJEĆARE I POGREBNA OPREMA

Na području Prijedora u nedjelju, 21. novembra, mogu raditi cvjećare i prodavnice pogrebne i pripadajuće opreme, objavljeno je danas u zaključku zamjenika gradonačelnika o radnom vremenu na Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH. Cvjećare i prodavnice pogrebne opreme mogu raditi od 8.00 do 13.00 časova.

Apoteke, benzinske pumpne stanice i prodavnice na benzinskim pumpnim stanicama, subjekti koji se bave djelatnostima proizvodnje i prodaje hljeba, peciva, svježe tjestenine, konditorskih proizvoda i kolača, dragstori, trgovačke radnje koje u sklopu staničnih objekata i ugostiteljski objekti mogu raditi redovno radno vrijeme za vrijeme trajanja republičkog praznika i u skladu sa preporukama Republičkog štaba za vanredne situacije.

Zdravstvene ustanove, preduzeća za snabdijevanje vodom i električnom energijom, prevoz putnika i vatrogasna jedinica dužni su da organizuju rad i dežurstva u obimu koji zadovoljava funkcionisanje njihovih osnovnih djelatnosti neophodnih za pružanje usluga građanima.

kozarski

ASHA prodaja vozila