Početna BiH U Mostaru pucali na Mayu Berović

U Mostaru pucali na Mayu Berović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bend muzičke zvijezde napadnut je u Mostaru. Prema saznanjima, bend pjevačice Maje Berović u subotu je poslije koncerta u Mostaru napadnut vatrenim oružijem.

Naime, nakon velikog koncerta u pomenutom gradu, Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje, nepoznate osobe sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenih oružija sa prigušivačema ispalili su nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četire gume na kombi vozilu u kojem su bili članovi benda, javlja Blic.

U tom trenutku Maja Berović se nalazila u drugom vozilu i ostala je u šoku kada je vidjela da ispred nje osobe na motoru pucaju u kombi u pokretu. Niko od članova benda nije povrijeđen, a svi su bili u šoku zbog čitave situacije koja se odigrala u svega nekoliko minuta. Na lice mjesta je izašla lokalna policija koja je obavila uviđaj. Ovim povodom za medije, Maja je prokomentarisala čitav slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam sopstvenim očima kako bez bilo kakvog razloga i povoda neko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, niko ne zna šta je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Niko od nas nije mogao da nasluti da će do ovoga doći, a niko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvijek čekamo zvanične rezultate policijske istrage. Izuzeno mi je žao, blago rečeno, neprijatnosti koji su doživjeli moji najbliži saradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije svoj zvanični epilog”, izjavila je ovim povodom Maja.

Sa druge strane, zvanični policijski organi nisu odgovorili na pozive i dali saopštenje povodom ovog incidenta.

ASHA prodaja vozila