Početna Prijedorski region U mjestu Kalata se privode kraju radovi na saniranju klizišta

U mjestu Kalata se privode kraju radovi na saniranju klizišta

????????????????????????????????????
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka, u mjestu Kalata privode se kraju radovi na saniranju klizišta.

Mjesto radova obišao je vršilac dužnosti direktora preduzeća “Putevi Republike Srpske” Nenad Nešić. On je izjavio da klizišta otežavaju normalan svakodnevni život i da je zato odluka “Puteva RS” da se oni na najbrži mogući način riješe.

-Uradili smo novi potporni zid, nove odvode za kanale i ono što treba da uradimo jeste da presvučemo kolovoz, a to ćemo uraditi u roku dva, tri dana, odnosno ostavili smo jedan period da dođe do konsolidacije terena pod saobraćajom, da vidimo ukoliko bi došlo do nekih dešavanja koje nismo predvidili da možemo da reagujemo. Tako da ćemo u narednih sedam dana završiti potpunu rekonstrukciju ovog dijela klizišta i na taj način obezbijediti bezbjedniji i brži saobraćaja i sada kada neko pođe ovim putem na posao ili vodi dijete u školu neće morati da se pita kakvo je stanje na ovom dijelu puta – izjavio je Nešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je pohvalio preduzeće “Prijedorputevi” koji izvode radove na saniciji klizišta jer su radove obavili za 30 dana, iako je planirani rok za njihov završetak bio 90 dana. Nešić je naveo da je vrijednost radova na saniranju klizišta na ulazu u Prijedor u mjestu Kalata 152.000 KM.

srpskainfo.com

ASHA prodaja vozila