Početna Prijedorski region U maju rekonstrukcija ”Patrije”

U maju rekonstrukcija ”Patrije”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iduće godine Trg majora Zorana Karlice dobiće nov izgled. Rekonstrukcija bivše robne kuće ”Patrija” ulјepšaće centralni dio grada, ali i obezbijediti nova radna mjesta. Mladen Milanović, vlasnik kompanije MG ”Mind”, najavio je da će robna kuća ”Patrija zadržati stari naziv, ali će njen izgled biti sasvim drugačiji. Biće to, kako je rekao, moderan objekat na četiri sprata sa raznim sadržajima i trgovačkim ponudama koje Prijedor do sada nije imao.

– Radovi će krenuti početkom maja, trenutno smo u izradu glavnog projekta, s obzirom da smo uradili idejno rješenje. Poslije toga ide skidanje postojeće rekonstrukcije i rješavanje drugih obaveza koje imamo oko tog objekta rekao je Milanović.

Izvjesno je da će u suterenu nove zgrade biti smještenTropik centar ili Moj market“. U ponudi ovog tržnog centra biće proizvodi brojnih svjetskih brendova, dok će se na četvrtom spratu nalaziti restoran i kino multipleks. Radovi na izgradnji objekta trajaće tri mjeseca, tako da bi na jesen Prijedor mogao dobiti nov izgled nekadašnje robne kuće, po kojoj je bio prepoznatlјiv na razglednicama grada. Vrijednost ove investicije iznosi između dva i po i tri miliona maraka, a u novom objektu posao će dobiti oko 100 radnika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.V.

ASHA prodaja vozila