Početna Crna hronika U dvije saobraćajne nezgode smrtno stradala tri lica

U dvije saobraćajne nezgode smrtno stradala tri lica

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Policijskoj upravi Prijedor, dana 14.11.2021. godine, prijavljene su dvije saobraćajne nezgode slijetanjem vozila sa kolovoza u kojima su smrtno stradala tri lica.
Oko 20,00 časova na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad (Bosanski Novi) u mjestu Blagaj došlo je do slijetanja sa kolovoza vozila marke „Golf“ kom prilikom su smrtno stradali vozač I.J. i suvozač M.J., oba iz Novog Grada.

Slijetanjem traktora sa kolovoza na lokalnom makadamskom putu u mjestu Balte, smrtno je stradao vozač N.M. iz Prijedora. Policijskoj upravi Prijedor ova saobraćajna nezgoda prijavljena je oko 17,25 časova.

Nakon obavještavanja tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, na licu mjesta saobraćajnih nezgoda izvršen je uviđaj.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno ograničenja brzine kretanja vozila, da prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, lijekova ili drugih psihoaktivnih supstanci koje mogu uticati na psihofizičku sposobnost vozača.