Početna Prijedorski region U Dubici jedna osoba pozitivna, za 11 čekaju rezultate

U Dubici jedna osoba pozitivna, za 11 čekaju rezultate

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Kozarsakoj Dubici, gdje je na spisku zaraženih korona virusom jedna osoba, čekaju rezultate za 11 juče testiranih, saopštila je Borka Knežević, epidemiolog u Domu zdravlja. Pod epidemiološkim nadzorom, koji podrazumijeva izolaciju, je 79 Dubičana. Iz sistema epidemiološkog nadzora izašlo je 367 osoba.

– Pozivam Dubičane da se i dalje ponašaju odgovorno i da se u slučaju pojave simtoma akutne respiratorne infekcije Covid-19 telefonski jave u Hitnu službu Doma zdravlja – apelovala je Borka Knežević.

U karantinu, u Osnovnoj školi “Sveti Sava” boravi 10 osoba, među kojima su tri žene. Ove sedmice karantin je napustilo sedam osoba, negativne na virus. Rješenja o kućnoj izolaciji ispoštovalo je svih 12 osoba, konstatovala je Komunalna policija opštine Kozarska Dubica, rečeno je za Srpskainfo u opštinskoj upravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Štaba za vanredne situacija opštine Kozarska Dubica insistiraju da se građani ponašaju disciplinovano i odgovorno, te poštuju sve mjere i preporuke koje su na snazi u vrijeme epidemije i vanrednog stanja u Republici Srpskoj.

srpskainfo.com

ASHA prodaja vozila