Početna Prijedorski region U Dubici danas dan žalosti

U Dubici danas dan žalosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom tragičnog događaja, ubistva Bojana Milovanovića, načelnik opštine Kozarska Dubica (Bosanska Dubica) Radenko Reljić proglasio je danas,19.oktobar Danom žalosti.

Zastave ispred zgrade opštine, na javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač opštine, biće spuštene na pola koplja. Na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima.

Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Radenko Janković naložio je preduzimanje svih istražnih radnji, mjera i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti stradanja Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, kao i obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ulici Nikole Pašića u Banjaluci juče oko 3.15.časova dogodio se fizički sukob u kojem je učestvovalo više lica, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Milovanović je preminuo od zadobijenih povreda, a uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

ASHA prodaja vozila