Početna Prijedorski region U Banjoj Luci peticija protiv poskupljenja vode i parkinga

U Banjoj Luci peticija protiv poskupljenja vode i parkinga

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budući da se to nije desilo Stanivuković, uz podršku odbornika lokalnog parlamenta i aktivista u Gradu Banjoj Luci najavio je početak potpisivanja peticije protiv poskupljenja vode i parkinga u gradu na Vrbasu.

“Struja, gradski prevoz, poštanske usluge, gorivo, registracija, odvoz smeća, parking i sada na sve to voda su stvari koje su poskupile u posljednjih godinu dana. Prihodi po svakom domaćinstvu sve manji i manji. Odgovorni ljudi budžetske prihode povećavaju iz realnog sektora, dakle otvaranjem novih firmi, postrojenja, novih poslovnih zona, novim zapošljavanjem, a ne preko nameta građanima”, poručio je stanivuković.

Potpisivanje peticije trajat će do iduće Skupštine grada Banje Luke koja je najavljena za 6. februar tekuće godine, kada će se ovo pitanje pronaći na dnevnom redu.

Potpisivanje peticije će biti pod sloganom “Kuda nas ova poskupljenja VODE” i “#potrebaNEprofit”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pošto nisu povukli ovu odluku o povećanju cijene vode, mi ćemo sprovesti u djelo do sada najveću peticiju koju je Banja Luka ikada imala. Ako nama ne vjeruju da je ovo stav građana, uvjerit ćemo ih”, kategoričan je Stanivuković.

Prijedor24.com