Početna Prijedorski region TURISTIČKE ORGANIZACIJE PRIJEDORA I INĐIJE POTPISALE MEMORANDUM O SARADNJI

TURISTIČKE ORGANIZACIJE PRIJEDORA I INĐIJE POTPISALE MEMORANDUM O SARADNJI

Grad Prijedor i lokalna Turistička organizacija danas su se predstavili u Novom Sadu, u okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“. Potpisan je i Memorandum o saradnji između turističkih organizacija Grada Prijedora i Opštine Inđija. Sve u cilju promocije turističkih potencijala, kojima se, kako je rečeno, mogu pohvaliti obje lokalne zajednice. U planu su i zajednički projekti.

“Iduće godine organizovaćemo dvije manifestacije: ‘Upoznaj Prijedor’ i ‘Upoznaj Inđiju’, na kojima ćemo predstaviti neke naše sličnosti i razlike. Tokom iduće godine realizovaćemo dva kampa. Tako će 30 najboljih osnovaca iz Inđije doći u Prijedor, a zatim slijedi uzvratna posjeta isto toliko prijedorskih osnovaca Inđiji”, rekao je Milan Bogojević, direktor Turističke organizacije Inđija.

Saradnja Prijedora i Inđije traje godinama, podsjeća Monja Kasalović, vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za društvene djelatnosti Grada Prijedora. Dodaje da Prijedor i te kako ima šta da ponudi kada je turizam u pitanju. Kasalovića je naglasila da potpisani memorandum ne znači samo saradnju u oblasti turizma, već i u drugim segmentima.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila