Početna Vijesti Tubin: Podrška prekidu bilo kakve saradnje sa SNSD-om

Tubin: Podrška prekidu bilo kakve saradnje sa SNSD-om

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su pojedinci kao ,,potez na svoju ruku” nazvali jučerašnju izjavu funkcionera i narodnog poslanika PDP-a, Draška Stanivukovića da opozicija prekine svaki vid saradnje sa SNSD, jer kako kaže, nigdje ne smije da bude satelit SNSD, podrška njegovoj inicijativi stigla je sa viša strana.

Podrška raskidu bilo kakve saradnje i strogom opozicionom kursu Stanivukoviću je danas stigla i iz Gradskog odbora SDS-a Prijedor.

– Najjači udarac SNSD-u će biti da svi gradski i opštinski odbori budu neutrali i nezavisni od SNSD-a. Mi podržavamo inicijativu da sa SNSD-om nema nikakvog oblika saradnje, budući da su oni glavni krivac za opšte stanje našeg društva u kojem se nalazimo proteklih decenija, priča Milan Tubin, poslanik u NSRS i predsjednik Gradskog odbora SDS-a Prijedor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tubin dodaje da će oni kao opozicija (SDS i PDP) u Prijedoru na predstojećim lokalnim izborima imati zajedničkog kandidata, te da je stava da Srpska demokratska stranka ne treba da vodi bilo kakve pregovore o saradnji sa SNSD-om, za koje naglašava da su glavni krivac za stanje u Republici Srpskoj.

Prijedor24.com

ASHA prodaja vozila