Početna Sponzorisani artikal TROPIC MARKET URIJE: Završena nagradna igra, podijeljene nagrade

TROPIC MARKET URIJE: Završena nagradna igra, podijeljene nagrade

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U „Tropik marketu Urije“ danas je završena nagradna aktivacija „Baci grah“. U protekle dvije sedmice, svi kupci su imali priliku da pogađaju broj zrna graha, koji se nalazio u kućanskim aparatima na jednom ili više punktova u okviru marketa. Petnaest najsrećnijih, dobilo je vrijedne nagrade.

– Radi se o mašini za veš, sušilici, šporetu, sokovniku i mikrotalasnoj peći. Nagradili smo simboličnim nagradama i one naše kupce koji su danas s nama prebrojavali grah – rekla je Aleksandra Marković, portparol Trgovačkog lanca „Tropik“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od nagrađenih je Milka Došen, koja, kako kaže, sa svoje tri djevojčice redovno kupuje u „Tropiku“.

– Kćerke su me nagovorile da igramo nagradnu igru. Pomogle su mi u odabiru. Mi smo za sokovnik rekli 1640 zrna. Zvali su me danas iz „Tropika“ i saopštili mi da sam osvojila nagradu. Jako sam sretna zbog toga – rekla je Došenova.

Priliku da se zabavi i okuša sreću pogađajući broj zrna graha, iskoristila je Milka Jović:

– Za sokovnik sam promašila za 32 zrna, takođe sam pomagala u brojanju, prebrojala sam 1000 zrna. Redovno pazarim ovdje, živim na Urijama, blizu „Tropika“. Čak sam već jednom osvojila vrijednu nagradu: ljetovanje u Budvi i bilo mi je prelijepo – kaže Milka.

Ovo je treća godina zaredom da domaći trgovački lanac „Tropik“ u svojim marketima realizuje ovu nagradnu aktivaciju. Kako kažu, to je jedan od načina da se zahvale svojim kupcima na povjerenju koje im svakodnevno ukazuju.

D. S.

 

ASHA prodaja vozila