Početna Lifestyle Tri velika trenda u svijetu manikira

Tri velika trenda u svijetu manikira

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svake godine u svijetu manikira se pojavljuju novi trendovi, od oblika i dizajna, do boje i dezena koji mogu da krase naše nokte. Otkrivamo šta će obilježiti 2018. godinu.

Mnoge dame obožavaju da imaju lijepe i njegovane nokte, ali često imaju osjećaj da su sve do sada isprobali.

Ako ste i vi jedna od njih, savjetujemo da pogledate koji trendovi će obilježiti naredni period i da ih što prije isprobate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boje i nijanse lakova

Crveni i crni lak su klasika za koju uvijek možete da se opredijelite, dok do nedavno popularne puderaste nude nijanse lakova za nokte konačno idu u zaborav. Umjesto njih, trebalo bi da birate svijetle boje, poput bijele, sive, nježno roze, plave.

Dizajn

Crteži, naljepnice, boje nisu ništa novo u svijetu manikira. Osim što svoje nokte možete prošarati raznim nijansama lakova, možete izabrati i popularne geometrijske forme, se slobodno poigrajte raznim oblicima.

Oblik noktiju

Bademast oblik noktiju je predstavljen kao najveći hit za 2018. Ipak, on će izgledati lijepo samo na dugačkim noktima, te bi oblik trebalo ipak da birate prema dužinu nokatne ploče i samom obliku prstiju. Kada je riječ o noktima srednje dužine, kozmetičari kažu da bi idealno bilo da probate kvadratni oblik.

Nezavisne

ASHA prodaja vozila