Početna Kultura Tri predstave do kraja mjeseca, popust na komplet ulaznica

Tri predstave do kraja mjeseca, popust na komplet ulaznica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozorište Prijedor najavilo je danas da će ovaj mjesec igrati tri predstave, a zainteresovani mogu da ostvare popust ukoliko uzmu komplet ulaznica.

Predstava “Sve o ženama”, po tekstu Mire Gavrana i u režiji Darka Cvijetića, na repertoaru je 21. januara, predstava “Sile u vazduhu”, po tekstu Nebojše Romčevića i u režiji Slobodana Perišića, biće odigrana 26. januara, a predstava “Nije čovjek ko ne umre”, po tekstu Velimira Stojanovića i u režiji Marka Misirače, planirana je za 29. januar.

Cijena ulaznice za svaku predstavu pojedinačno je četiri KM, a komplet ulaznica za sve tri predstave iznosi 10 KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve predstave počinju u 20.00 časova, a broj za rezervacije ulaznica je 052/211-116, svakim radnim danom od 8.00 do 14.00 časova.

Lani je predstava “Nije čovjek ko ne umre” na Pozorišnim igrama BiH u Jajcu donijela glumačke nagrade Deanu Batozu i Aleksandru Stojkoviću i pobijedila je na Međunarodnom festivalu glumca “Zaplet 12” u Banjaluci, predstava “Sve o ženama” pobijedila je na Međunarodnom festivalu malih scena i monodrame u Istočnom Sarajevu, dok je predstava “Sile u vazduhu” pripremljena uoči i za vrijeme pandemije, te premijerno odigrana u oktobru prošle godine.

ASHA prodaja vozila