Početna Region Transparent Dodika i Vučića na udaru i u Srbiji, skinuli ga uz...

Transparent Dodika i Vučića na udaru i u Srbiji, skinuli ga uz “Otpisane”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik beogradske opštine Stari grad i funkcioner Stranke sloboda i pravda (SSP) Marko Bastać i predsjednik Inicijativnog odbora SSP u Lazarevcu Miloš Petković skinuli su transparent na ulazu u Grdeličku klisuru na kojem su fotografije predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika i na kojem je pisalo “Svetlo na kraju tunela”.

Cijeli postupak skidanja snimljen je i postavljen na društvene mreže. Taj transparent se nalazio na galeriji iznad autoputa na takozvanoj Kosini 2, gdje je bio postavljen 18. maja ove godine na otvaranju nove trase autoputa na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru.

Baš sa tog mjesta Vučić, Dodik, ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici krenuli su uz pratnju novinara u obilazak dionice duge 26,3 kilometra, da bi svečano otvaranje bilo proglašeno ispod mosta “Vrla” u Vladičinom Hanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na video-snimku koji je Bastać objavio na Facebooku i Twitteru objašnjava se da se transparent skida zato što “svakoga dana 139 ljudi ode iz Srbije i što dvije trećine mladih planira da napusti zemlju”. Miloš Petković se poziva i na Ivana Begića, mladog političara iz Banjaluke, koji je nešto slično uradio prije četiri dana. Više o tome čitajte ovdje.

Snimak sve vrijeme prati zavijanje sirene i muzika iz nekad popularne TV serije “Otpisani”.

Na pitanje gdje je odložen transparent, Bastać je rekao da ja “na sigurnom”, prenio je Kurir.rs.

Nezavisne
ASHA prodaja vozila