Početna Prijedorski region Tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike vjerskih zajednica

Tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike vjerskih zajednica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković organizovao je tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike vjerskih zajednica. Zajednička ocjena je da su međureligijski odnosi u Prijedoru na visokom nivou, te da treba nastaviti njegovati dobru saradnju vjerskih zajednica sa gradskom upravom.

Novogodišnjem prijemu prisustvovali su predstavnici Islamske zajednice, Rimokatoličke crkve, Srpske pravoslavne crkve i Grko-katoličke crkve. Gradonačelnik je naglasio da je Prijedor jedna od najmultietničkijih sredina u BiH, dodavši da će se nastaviti na unapređenju dobre saradnja sa vjerskim zajednicama.

– Opšta ocjena je da je Prijedor primjer za druge po ovom pitanju. Sa zadovoljstvom mogu reći da su se svi predstavnici vjerskih zajednica odazvali pozivu i da ćemo nastaviti iduće godine sa daljim poboljšanjem uslova saradnje, ukoliko je to moguće – poručio je Đaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novogodišnji prijem bio je prilika za uzajamnu razmjenu čestitki i lijepih želјa svima onima koji slave predstojeće međunarodne i vjerske praznike.

ASHA prodaja vozila