Početna Servisne Tokom sedmice promjenljivo vrijeme sa pljuskovima

Tokom sedmice promjenljivo vrijeme sa pljuskovima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Republici Srpskoj će narednih dana biti promjenljivo vrijeme, ponegdje sa lokalnim pljuskovima i najvišom dnevnom temperaturom do 29 stepeni Celzijusovih, a u petak, 17. jula, očekuje se pad temperature, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

danas će ujutru biti umjereno oblačno prvo na sjeverozapadu, a potom i u ostalim krajevima, svježe, na planinama prohladno, a oko rijeka i po kotlinama lokalno sa maglom.

Tokom dana u većini krajeva biće oblačno, kasnije poslije podne sunčano uz porast dnevne temperature.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dnevna temperatura od 22 do 27, na jugu oko 29 stepeni Celzijusovih, na planinama oko 18 stepeni.

U srijedu, 15. jula, ujutru i tokom dana biće umjereno do pretežno oblačno u sjevernoj polovini zemlje, a na jugu ujutru vedro i sunčano.

Prije podne i tokom dana biće promjenljivo do pretežno oblačno u većini predjela, poslije podne uz uslove za po koji lokalni pljusak u sjevernim, centralnim i jugoistočnim predjelima.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 24 do 29, na jugu oko 31 stepen, na planinama oko 19 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 16. jula, ujutru će biti promjenljivo do pretežno oblačno, uglavnom u sjevernoj polovini Srpske. Tokom prijepodneva i dana biće promjenljivo do pretežno oblačno u većini predjela, poslije podne uz uslove za po koji lokalni pljusak.

U južnim predjelima biće sunčano i ugodno toplo, kasnije poslije podne uz mogućnost lokalnih pljuskova i blagi pad temperature vazduha.

Dnevna temperatura vazduha biće od 22 do 28, na jugu oko 30 stepeni, a na planinama od 18 stepeni Celzijusovih.

U petak, 17. jula, jutro će biti promjenljivo do pretežno oblačno u sjevernim predjelima, a tokom prijepodneva i dana promjenljivo do pretežno oblačno u većini predjela, uz uslove za kišu i lokalne pljuskove.

U južnim predjelima Srpske biće sunčano i ugodno toplo, kasnije poslije podne je moguć po koji lokalni pljusak.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 18 do 23, na jugu oko 25, a na planinama od 11 stepeni Celzijusovih.