Početna Prijedorski region Tanja Bošković i predstava “Dobrodošli u kabare Beograd“ u Prijedoru i Banjaluci

Tanja Bošković i predstava “Dobrodošli u kabare Beograd“ u Prijedoru i Banjaluci

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Venturo Banjaluka organizuje 27. septembra ekskluzivno gostovanje regionalne dive kinematografije i pozorišta Tanje Bošković sa predstavom “Dobrodošli u kabare Beograd“ u velikoj sali Kulturnog centra Banski dvor.

Dan prije, 26. septembra, predstava će biti izvedena u Pozorištu Prijedor.

Pored Tanje Bošković u predstavi nastupa i poznati beogradski glumac Rade Marjanović, koji je i autor predstave, uz klavirsku pratnju Uroša Rankovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstava je nastala na osnovu tekstova Mome Kapora, Matije Bećkovića, Duška Radovića, Branka Ćopića i kompozicija Đorđa Marjanovića, Lea Martina, Novih fosila…

“Dobrodošli u kabare Beograd” na duhovit i ironičan način govori o djetinjstvu, ljubavi, prijateljstvu i vremenu o kojem danas često govorimo sa nostalgijom.

Ovo svojevrsno glumačko – poetsko veče predstavlja iskrenu ispovjest Tanje Bošković i Radeta Marjanovića čija interpretacija donosi uzbuđenje i emotivnost jedinstvenu na ovim prostorima.

Tanja Bošković jedna je od najboljih i najpopularnijih glumica u istoriji jugoslovenske i srpske kinematografije i pozorišta a publika je naročito pamti po rolama u filmovima “Okupacija u 26 slika”, “Balkan ekspres“, “Mala pljačka vlaka” i serijama “Priče iz radionice“, “Srećni ljudi“, “Policajac sa petlovog brda “ itd. U pozorištu je ostvarila više od 40 uloga glumeći na scenama Zvezdara Teatra, Ateljea 212, Jugoslovenskog dramskog pozorišta itd.

Rade Marjanović je prvak Pozorišta na Terazijama. U svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario je više od 30 pozorišnih uloga a na malim ekranima je stekao popularnost glumeći u serijama “Bolji život“, “Stižu dolari“, “Metla bez drške“ itd.

Prodaja ulaznica na biletarnici Kulturnog centra Banski dvor, radnim danima od 10 do 18 časova, te subotom od 10 do 14 časova.

Srpska Cafe

ASHA prodaja vozila