Početna Pozitivne Tablet i pokloni za sina Majke Hrabrost

Tablet i pokloni za sina Majke Hrabrost

ПРИЈЕДОР, 24. АВГУСТА /СРНА/ - Никола Дуновић, шестогодишњи син Јелене Трикић, познатије као Мајка Храброст, стасао је за школу и биће један од приједорских првачића који 3. септембра полазе у први разред.

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Jasmina Davidović, posjetila je danas u Prijedoru Nikolu Dunovića, sina Jelene Trikić, poznatije kao Majka Hrabrost, i uručila mu prigodne poklone povodom polaska u školu.

Nikola je krenuo u prvi razred prijedorske Osnovne škole „Desanka Maksimović“. Kaže da jako voli drugare i svakodnevni polazak u školu.

-Krenuo sam u školu i tamo imam puno drugara. Jako sam sretan što sam dobio poklone – rekao je Nikola.

Davidovićeva je naglasila da je izuzetno raduje što je Nikola zdrav i veseo dječak.

– Nadam se da će biti sportista. Ja ću opet donijeti Nikoli ono što voli. Оvo je izuzetan primjer požrtvovanja majke za svoje dijete. Jelena je pokazala koliko je njena lјubav ogromna i mislim da će ta lјubav prema Nikoli da bude štit koji će ga čuvati cijeli život, uz lјubav i brigu njegovog oca – dodala je Davidovićeva.

Nikoli je ostvarena želјa – među poklonima je bio tablet. Nikolin otac Goran Dunović zahvalio se predstavnicima Ministarstva na posjeti i poklonima koji će dječaku upotpuniti školske dane.

– Krenuo je u prvi razred, dobro se snalazi, slaže se sa drugarima, vrijedan je. Nadam se da će sve biti u najbolјem redu – dodao je Dunović.

Nikolina majka Jelena je, iako teško bolesna, odbila liječenje citostaticima u trudnoći da bi podarila život svom sinu. Ispunila joj se želјa da ima potomstvo, ali je, nakon teške bolesti, preminula 2012. godine, samo 40 dana po rođenju sina Nikole.

(K.V.)

Dental Studio Prijedor