Početna Vijesti Suzana Radanović: Ako nas policija otjera, pitat ćemo da stojimo pred katoličkom...

Suzana Radanović: Ako nas policija otjera, pitat ćemo da stojimo pred katoličkom crkvom ili džamijom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oko 18 sati tiho su počeli izgovarati, umjesto Oče naš, Davidovu molitvu. Poručili su da ne znaju gdje je Davor Dragičević, te da zbog toga ne spavaju noćima.

“Mi smo ovdje došli mirno i dostojanstveno. Ko učini incident nije član grupe Pravda za Davida već ubačeni element”, kazala je članica grupe.

Javnosti se obratila majka Suzana Radanović koja je kazala da ne zna kojim dokazima raspolažu protiv nje, a nakon što je dobila poziv za ispitivanje kao osumnjičena za neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje.

“Čekamo da vidimo hoće li nas policija opet otjerati. Ukoliko otjera, otići ćemo kod Komarice da pitamo možemo li ispred Katoličke crkve da se skupimo, ako nam ne daju pitat ćemo ispred džamije. Ovo nije vjerska borba, nije bitna vjera i nacija što Davor stalno govori. Ovdje se radi o ubistvu djeteta. Danas mi je policija donijela poziv zbog jučerašnjeg snimka koji sam pustila. Dokazali su da je to razgovor Karana i Dodika, hvala im na tome. Ja sam snimak dobila, da sam stajala pored Karana primijetio bi me”, kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručila je da je neće uplašiti niti slomiti jer nju vodi njeno dijete. Također, kazala je kako će se odazvati pozivu PU Banja Luka i da ide sa svojim advokatom.

Ponovila je kako ne zna gdje je Davor i da nema nikakvih informacija da je advokat kontaktirao Okružno javno tužilaštvo Banje Luka u vezi predaje Davora Dragičevića.

I večeras je preko puta hrama stajao veći broj pripadnika MUP-a RS.

ASHA prodaja vozila