Početna Prijedorski region Sutra u Kinu “Kozara” prezentacija firme “Kolektor” Slovenija

Sutra u Kinu “Kozara” prezentacija firme “Kolektor” Slovenija

Sutra, 8.5. u 16:30 sati u Kinu Kozara u Prijedoru preduzeće Kolektor CCL d.o.o. , dio koncerna Kolektor iz Slovenije će održati prezentaciju preduzeća.

Kompanija “Kolektor” planira izgradnju svog novog proizvodnog pogona u Prijedoru do kraja godine, saopšteno je iz slovenačke kompanije.

“Kolektor” će do kraja godine u Prijedoru izgraditi proizvodnu halu na 2.500 kvadratnih metara, kao prvu fazu projekta za koji su sporazum o saradnji potpisali član uprave “Kolektora” Valter Leban i gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković.

Potpisom na memorandum obje strane su se obavezale da će ne samo obezbijediti svu neophodnu infrastrukturu za pokretanje proizvodnje, već će uložiti sve napore da doprinesu razvoju ekonomije i povećanu zaposlenosi na širem području Grada Prijedora, navodi se u saopštenju koje prenose slovenački mediji.

Radiće na povezivanju privrednih subjekata, obrazovnih ustanova i drugih važnih aktera u regionu i kako bi zajednički doprinijeli jačanju izvoznog potencijala i međunarodne saradnje.

Dental Studio Prijedor