Početna Prijedorski region Sutra prodavnice rade do podne

Sutra prodavnice rade do podne

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na području Prijedora sutra, 21. novembra, na Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH, koji je republički praznik i neradni dan u Republici Srpskoj, prodavnice sa prehrambenom robom, mesnice, cvjećare i ribarnice mogu raditi do podne.

Uobičajeno radno vrijeme predviđeno je za apoteke, prodavnice pogrebne opreme, benzinske pumpe, subjekte koji se bave djelatnostima proizvodnje i prodaje hljeba, peciva, svježe tjestenine, konditorskih proizvoda i kolača, dragstori, veterinarske ambulante i ugostiteljski objekti, saopšteno je iz Gradske uprave.

Zdravstvene ustanove, preduzeća za snabdijevanje vodom, električnom energijom i prevoz putnika, te vatrogasna jedinica dužni su da organizuju rad i dežurstva u obimu koji zadovoljava funkcionisanje osnovnih djelatnosti neophodnih za pružanje usluga građanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra se navršavaju 24 godine od kada je u američkoj bazi Rajt Peterson u Dejtonu parafiran Dejtonski mirovni sporazum, čime je okončan rat u BiH i uspostavljen njen ustavnopravni poredak. Dejtonskim sporazumom stvorena je državna zajednica BiH sastavljena od dva entiteta – Republike Srpske i Federacije BiH.

Srna

ASHA prodaja vozila