Početna Prijedorski region SUTRA POČINJU “DANI INĐIJE U PRIJEDORU”

SUTRA POČINJU “DANI INĐIJE U PRIJEDORU”

U Prijedor sutra počinje trodnevna manifestacija pod nazivom “Dani Inđije u Prijedoru”. Tokom naredna dva dana u parku kod direkcije rudnika biće održano privredno-turističko predstavljanje gradova Inđije i Prijedora na kojem učestvuje veliki broj privrednika. Biće oslikan i mural na zgradi “Pošta Srpske”, dok  je sutra veče u 20 časova koncert Policijskog orkestra MUP-a  Republike Srpske. Načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti grada Prijedora Monja Kasalović kaže da će ovaj koncert umjesto na Trgu majora Zorana Karlice biti održan u Pozorištu.

-Ulaz je besplatan i pozivam građane da prisustvuju koncertu. Osim toga, u subotu nas očekuje projekcija filma “Lihvar” sa početkom u 19 časova u kinu “Kozara”, potom promocija vina u lapidarijumu Muzeja “Kozare” u 21:15 časova i nastup pop rok benda “Kaversi” iz Inđije ispred Galerije “Sreten Stojanović” 22 časa. U nedjelju u 16 časova je otvaranje murala – rekla je Kasalovićeva.

Prijedor i Inđija su prošle godine uspostavili bratske odnose, a turističke organizacije iz ovih lokalnih zajednica sporazum o kulturno-turističkoj saradnji.

kozarski.com