Početna Prijedorski region Sutra otvaranje III sajma mladih preduzetnika

Sutra otvaranje III sajma mladih preduzetnika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijedorska Fondacija „Zajednički put“, uz podršku predsjednice Fondacije Semire Hoffmann i Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, povodom Međunarodnog dana mladih, organizuje „III Sajam mladih preduzetnika“. Na sajmu će se predstaviti 12 mladih preduzetnika, kao i 6 preduzetničkih udruženja. Sajam će zvanično otvoriti, u petak 10. avgusta 2018. godine, sa početkom u 10 časova, gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković. Sajam je petodnevnog karaktera, i odžavaće se  na Trgu majora Zorana Karlice i trajaće sve do 14. avgusta, kada će biti dodijeljene nagrade najuspješnijim mladim preduzetnicima prijedorske regije.

Na ovogodišnjem Sajmu, svoje radove i preduzetničke sposobnosti predstaviće 12-oro mladih preduzetnika, kao i 6 preduzetničkih udruženja. Svaki od učesnika Sajma imaće priliku da predstavi svoje preduzetničke sposobnosti, proizvode ili usluge tokom trajanja Sajma, kao i da ostvari neposredan kontakt sa potencijalnim kupcima svojih proizvoda ili usluga u cilju unaprijeđenja kvaliteta svoga rada. S druge strane, svi posjetioci Sajma, imaće priliku da po vrlo povoljnim cijenama odaberu ponešto za sebe, te da usvoje različite korisne preduzetničke savjete.

S obzirom na to, da se Sajam urganizuje u povodu Dana mladih, osim zvaničnih učesnika- mladih preduzetnika, petodnevni sajam će biti obogaćen i drugim zanimljivim aktivnostima. U periodu sajma, na glavnom trgu, trebalo bi da se pojave mladi plesači, sportisti, muzičari, dječiji animatori, realizovaće se razne radionice za mlade i one najmlađe, a posjetioci će moći uzivati u muzici mladih prijedorskih DJ-eva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatnu podršku organizaciji Sajma, kao i mladim preduzetnicima, pružiće i pomoćnica ministra za omladinu u Vladi Republike Srpske, Branka Malešević, koja će mlade preduzetnike posjetiti trećeg dana ovogodišnjeg sajma mladih preduzetnika. Posjeta Branke Malešević je u povodu 12. avgusta,  Međunarodnog dana mladih.

Radno vrijeme III Sajam mladih preduzetnika biće od 10 do 20 časova.

Podržite veličanstvene mlade preduzetnike i svojim prisustvom uveličajte ovogodišnji „Sajam mladih preduzetnika“, čiji je osnovni cilj promocija poslovnih aktivnosti i kompetencija mladih preduzetnika.

Vidimo se na Trgu majora Zorana Karlice u petak, 10. avgusta, u 10 časova!

ASHA prodaja vozila