Početna Sport SUTRA DERBI: „RUDAR“ SPREMAN ZA „LEOTAR“

SUTRA DERBI: „RUDAR“ SPREMAN ZA „LEOTAR“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra se igra  22. kolo Prve lige Republike Srpske, u kojem „Rudar Prijedor“ na Gradskom stadionu dočekuje „Leotar“.

Derbi sa ekipom iz Trebinja  dolazi nakon zgusnutog prvenstvenog rasporeda. U prijedorskoj ekipi spremni su za sutrašnji meč, koji  vide kao priliku da se dodatno osame na vrhu tabele.

– „Leotar“ nam u goste dolazi u dobroj formi, jer su u jednom dobrom nizu. Razlika između nas je osam bodova, i nadam se da ćemo sutra povećati prednost. Zavisi to i od utakmica koje igraju „Modriča“ i „Zvijezda 09“, ali mi očekujemo dobru utakmicu i pobjedu u subotu – rekao je pomoćni trener  „Rudara“ Marko Tešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda i tri boda su cilj, poručuju fudbaleri “Rudara”.

– Mi imamo zalihu od osam bodova. Nemamo nikakav pritisak u sutrašnjoj utakmici. Ali idemo na pobjedu, da što više pobjegnemo konkurentima i da lakše ulazimo u utakmice koje su preostale do kraja sezone– rekao je prvotimac prijedorske ekipe Demir Jakupović.

Što se igračkog kadra tiče Matović se vratio u trenažni proces, a očekuje se i povratak Danilovića i Milićevića. Svi ostali su na raspolaganju, osim Topolovića koji će neko vrijeme biti odsutan jer je doživio saobraćajnu nesreću.

Utakmica se igra sutra, 10. aprila, sa početkom u 15:30 časova, a direktan prenos može se pratiti na programu RTRS Plus.

KV