Početna Prijedorski region Sutra 19. sjednica gradske skupštine

Sutra 19. sjednica gradske skupštine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devetnaesta sjednica Skupštine grada Prijedora, pod predsjedavanjem Seada Jakupovića, održaće se sutra, prvog avgusta, sa početkom u 10 časova. Pred odbornicima je14 aktuelnih tema, informacija i prijеdloga odluka među kojima je i Prijedlog odluke o donošenju Regulacionog plana „Aerodrom 4“, važnog i za izgradnju proizvodnih pogona italijanske „Kalcedonije“ na ovom prostoru. Razmotriće se i Prijedlog odluke o raspolaganju nepokretnostima u svojini Grada, pod posebnim uslovima, radi izgradnje proizvodno-poslovnih objekata, a kako je najavljeno, biće imenovani i direktori javnih ustanova čiji je osnivač Grad Prijedor.

Prijedorski odbornici će odlučivati i o izmjenama Regulacionog plana RŽR „Ljubija – „Centralna rudišta“, koji zahvata i dio opštine Oštra Luka.

Uz „Aktuelni čas“, rezervisan za odbornička pitanja, uobičajeno će se razmotriti set rješenja i referata iz imovinsko-pravne oblasti, a biće riječi i o javnom prevozu lica i stvari na području Grada kao i dopunama osnivačkih akata Turističke organizacije grada Prijedora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.V.

ASHA prodaja vozila