Početna Servisne Sunčano i znatno toplije, uz malu oblačnost

Sunčano i znatno toplije, uz malu oblačnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Republici Srpskoj i ostalim dijelovima BiH jutro pretežno sunčano i toplo, tokom dana sunčano uz malu dnevnu oblačnost i veoma toplo, ponegdje i vruće.

Ujutru pretežno sunčano i ugodno, ponegdje na sjeveru, te na jugu toplo. Tokom dana i poslijepodne uz umjeren dnevni rast oblačnosti, sunčano, suvo i veoma toplo, lokalno vruće.

Jedino na jugozapadu i zapadu, lokano će se javiti pojačan razvoj, par izolovanih oblaka nestabilnosti, što daje izvjesnu manju vjerovatnoću da pred veče u tom regionu zagrmi i da bude pljuska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takođe, kasnije uveče i prema noći, na sjeveru, uz rijeku Savu malo više oblaka vertikalnog razvoja, te uz uslove da na krajnjem sjeverozapadu, a u noći i pred jutro  na krajnjem sjeveroistoku, zagrmi i da bude kraćeg pljuska.

Vjetar slab i promjenjljiv, tokom dana sjeverozapadni na sjeveru do umjerene jačine. U Hercegovini slaba do umjeren zapadni.

Najviša dnevna temperatura vazduha:  od 25°C do 30°C, na jugu i sjeveru oko 32°C, na planinama od 23°C, navedeno je u današnjoj prognozi HMZ Republike Srpske.

(BN)

ASHA prodaja vozila