Početna Prijedorski region SUDSKI SPOR ZBOG PREKRŠAJNOG NALOGA

SUDSKI SPOR ZBOG PREKRŠAJNOG NALOGA

Aleksandar Jeftić smijenjen je sa funkcije šefa Odsjeka za saobraćaj Grada Prijedora, dok je na ovu funkciju imenovan dosadašanji šef Odsjeka za komunalne poslove i zaštitu životne sredine Branko Švraka. Ovo je novinarima saopštio zamjenik gradonačelnika Prijedora Žarko Kovačević koji je prošle sedmice zbog propusta u radu najavio smjenu Jeftića.

Kovačević  je rekao i da je zbog neplaćanja poreza na uslugu naplaćivanja parkinga stigao prekršajni nalog u iznosu od 103.775 maraka na adresu Gradske uprave, ali da je upućen i bivšem gradonačelniku Prijedora Milenku Đakoviću.

– Mi smo mogli da prihvatimo i platimo pola kazne u osam dana, da prihvatimo krivicu i platimo pola kazne, ja se nadam da će ovaj slučaj završiti ovako kako bi bilo povoljno za Grad, da će krivica da ide na onoga ko je bio odgovorno lice u pravnom licu, da kaznu plati bivši gradonačelnik, a ne grad Prijedor. S tim što znam da je prekršajni nalog otišao i njemu. Idemo na sud iznositi argumente za koje smatramo da nam idu u korist – kaže Kovačević.

Komentar Đakovića nismo dobili, jer se nije javljao na telefon.

kozarski