fbpx

Strani portali objavili sliku KOLINDE u BIKINIJU, društvene mreže GORE (FOTO)

Nije nepoznanica da hrvatska predsjednica važi za jednu od najlepših političarki svijeta, a nedavno ju je svjetski poznat portal “Brigtside” uvrstio na jednu veoma zanimljivu listu.

Naime, oni su donijeli spisak 16 zgodnih žena koje su uticajne u svijetu diplomatije i politike, a potom objavili i njihove fotografije u kupaćem kostimima, s obzirom da je raritet da ih vidimo u takvom golišavom izdanju.

Na listi su se našle svjetski poznate princeze, prve dame i političarke, pa smo tako vidjeli u bikiniju Melaniju Tramp, Megan Markl, Kejt Midlton, Hilari Klinton.

Ali, svakako je bilo najzanimljivije vidjeti fotografiju Kolinde Grabar Kitarović sa plaže, međutim uslijedilo je pravo razočarenje s obzirom da je ovaj portal prenio fotografiju na kojoj se zapravo ne nalazi ova Hrvatica, mada svakako neodoljivo podsjeća na nju.

 

Oni su objavili fotografiju plavuše sa bujnim poprsjem, a ova fotografija već je kružila Internetom kao Kolindina, ali je to ubrzo demantovano. Da sve bude zanimljivije, pored ove, kružilo je još lažnih fotografija hrvatske predsjednice u kupaćem, a na njima je u stvari bila čuvena starleta Koko – Ti!

Kako zapravo Kolinda izgleda u bikiniju, ostaće vjerovatno misterija bar dok je na ovoj funkciji, premda ne sumnjamo da je veoma zgodna!

(Žena Blic)

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila