Početna BiH “STRAH ME DA ĆU VIDJETI KAKO GA TUKU” Dirljiva ispovijest bake Draška...

“STRAH ME DA ĆU VIDJETI KAKO GA TUKU” Dirljiva ispovijest bake Draška Stanivukovića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospava Stanivuković (79), baka narodnog poslanika Draška Stanivukovića, koji je u posljednjih deset dana tri puta uhapšen kaže da više ne može gledati kako joj policija skoro svakog dana privodi unuka.

– To je užasno. To je nemoguće. Svašta bih rekla, ali moram da budem pristojna. Takav pritisak ne može da se izdrži. To je nečuveno ponašanje vlasti i policije i nadam se da će uskoro prestati – istakla je za Avaz Gospava Stanivuković.

Kaže da joj se zdravlje pogoršalo nakon 25. decembra. Tada su u Banjaluci održani veliki protesti nakon hapšenja Davora Dragičevića, koji su se završili sukobom građana i specijalaca. Tog je dana njen unuk uhapšen dva puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sve mi se pogoršalo. Pritisak mi je skočio od muke. Tražila sam tablete od komšinice. Ne mogu da ne gledam šta se dešava, a strah me da ću vidjeti kako ga tuku. Ko se od toga ne bi razbolio – kaže Gospava Stanivuković.

Dodaje da je itekako zabrinuta i da neprestano gleda televiziju ili zove Draškove drugare u nadi da će od njih čuti nove vijesti.

Nije ništa učinio

– Za koga ću biti zabrinuta ako ne za njega? Policija dolazi, provjerava da li je kod kuće. Donijeli su i poziv za njega. Draško ni za šta nije kriv. I ja sam s njim bila u koloni. Šetali smo zajedno. Prošao je pored mene i otišao dalje. Nije učinio ništa – rekla je Gospava Stanivuković.

ASHA prodaja vozila