Zahvalni smo kompaniji Mozzart na donaciji opreme, a mnogo nam znači svaki vid podrške.

Fudbal, košarka, rukomet, ekipni ili pojedinačni sportovi, borilačke vještine… Kompanija Mozzart ne pravi razliku, već pomaže razvoj sporta na svim nivoima! Osim ulaganja u sportsku infrastrukturu, regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću pruža podršku klubovima širom zemlje.

Tako je donacija stigla i stonoteniserima iz Prijedora, koji nižu uspjehe ne samo na domaćim, već i međunarodnim takmičenjima.

STK Prijedor ima sve selekcije – od kadetskih do veterana, a rezultatima se najviše ističu djevojke. One su osam puta osvojile Premijer Ligu BiH, pet puta Kup BiH, a trenutno zauzimaju drugo mjesto u šampionatu. I muški timovi su više puta podizali pehare.

Nije lako otići na velika takmičenja jer su potrebna značajna finansijska sredstva. Ipak, uspjevamo da pošaljemo najbolje članove kluba na međunarodna nadmetanja, a mnogo nam znači svaki vid podrške. Zahvalni smo kompaniji Mozzart na donaciji opreme, svi su oduševljeni“, naglasio je Slavko Antonić, predsjednik STK Prijedor.

Iz kompanije Mozzart poručuju da će nastaviti svoju društveno odgovornu misiju i podršku kolektivima širom zemlje, bez obzira na rang takmičenja.

kozarski